Anne neemt vanaf juni 2024 geen nieuwe klanten meer aan. 

Kijk jij wel eens terug naar het pad wat jij bewandeld hebt? Ben je blij met de stappen die je gezet hebt of op dit moment zet? Misschien kriebelt het van binnen en ben je toe aan verandering. Of dwingt verandering jou om in beweging te komen en uit te vinden waar die onbekende weg je naartoe gaat leiden?

Verandering voelt vaak ongemakkelijk, want JIJ kiest er vaak zelf niet voor. Maar je mag wel leren hoe daar mee om te gaan op een manier die goed voor jou is. Hoeveel ruimte gun je jezelf om ongemak en verdriet te voelen? Laat je dit toe of vind je dit lastig?

Verandering maakt dat je nu op een punt beland bent. Een kruispunt. Misschien heet dit kruispunt ‘Ziekte’ of ‘Reorganisatie’. Ben je de weg kwijt. Ben je uitgevallen of ben je boventallig verklaard. Of loopt jouw lijf niet in dezelfde pas als jij, en wil je daar graag naar kijken. ‘Hoe ga ik verder? Kan ik dit nog wel, maar nog belangrijker; wat wil ik nu?’ Allemaal vragen waarin ik naast je kan lopen om jouw nieuwe pad te onderzoeken, te vormen en te vinden. Een fase waarin je durft te luisteren naar je innerlijke stem, zodat je je eigen weg kunt gaan volgen.

Mijn naam is Anne de Waard, en graag zet ik dát voor jou in, wat nodig is. Dit hangt helemaal af van jouw vraag en jouw zoektocht. Jij bepaalt de koers. Ik wijs je de borden, loop mee en voed je met een ander perspectief waardoor je soms nét weer een stapje verder kunt. Zelfs in een richting die je niet van tevoren had bedacht!

Dit betekent bijvoorbeeld dat bij twijfel ik je kan spiegelen. Wanneer je een steekje laat vallen, help ik je weer terug naar je pad. Terug naar de kern.

Wat ik in kan zetten voor je, zijn mijn kilometers als jobcoach, loopbaanbegeleider en trainer. Hierin heb ik met een hoop verschillende doelgroepen mogen oplopen. Maar ook neem ik ervaring mee vanuit andere functies in Nederland, India en Amerika.

Dit maakt dat ik soms net even anders kijk dan een ander, en ook niet bang ben om buiten de gebaande paden te lopen.

Als jij gecommitteerd bent aan deze reis met jezelf, in jezelf wilt investeren om je eigen koers te gaan bepalen, in een tempo dat bij jou past, dan zet jij stappen op jouw weg naar een nieuwe baan. Het enige wat jij mee hoeft te nemen, is je bereidheid om in beweging te willen komen, jouw innerlijke kompas als toetssteen te willen inzetten en je  verantwoordelijkheid te nemen in het bepalen van je eigen route. En het lef om er gewoon voor te gaan, het gewoon te DOEN!

Mijn e-mail: mail@gewoondoen-reintegratie.nl  Mobiel: 06 140 269 01