Ik ben Frea Faber.

IMG_0671

Sinds 2006 heb ik mijn eigen bedrijf onder de naam: gewoondoen-reintegratie.
De afgelopen elf jaar zijn voor mij van grote betekenis geweest voor waar ik nu sta. Teleurstellingen verwerkt, successen geboekt, ontmoetingen met een diversiteit aan vele mooie mensen. Kortom menig ervaring rijker

Gewoondoen wat jij echt wilt!

Dat is de diepere gedachte van waaruit ik aan de slag ga.Te vaak zie ik dat mensen doen wat hoort, zich aanpassen aan wat de omgeving wil, vanuit gewoonte maar voorthobbelen, daardoor volledig voorbij gaan aan de eigen wensen en dromen. Waardoor je uiteindelijk, op welke manier dan ook, uit balans raakt, psychische en lichamelijke klachten gaat ervaren en ziek wordt.

Betekenis geven aan dat wat jou en mij overkomt, want niets gebeurt zonder reden. Een crisis als keerpunt en positieve kans. Bijvoorbeeld een burn-out, hoe raar het ook klinkt, is een zegen, een signaal dat het anders mag gaan dan hoe je dingen voorheen deed.

Vanuit je diepgewortelde stam aan de slag met wat je blij en dus positief maakt, dat is zoveel fijner dan dat het was. Dat vraagt moed, zelfwerkzaamheid en verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen leven en keuzes die jij maakt.

Hoe ik werk?

Maatwerk is mijn belangrijkste uitgangspunt. Beroepentesten en systemen zijn aan mij niet besteed, omdat werkelijk ieder mens anders is. Ik werk intuïtief vanuit mijn gevoel, werk- en levenservaring, maar vooral vanuit praktisch doen.

Verwacht van mij niet dat ik de baan vind die jij wilt. Ik ga jou leren hoe jij je eigen baan kunt bemachtigen, je eigen koers en nieuwe richting kunt gaan bepalen.

Kortom: Echt vanuit jezelf te zijn, gaat luisteren naar wat jij nodig hebt om te gaan doen wat jij echt wilt.

Voor wie is dit?

  • Als jij serieus met de daarvoor nodige inspanning wilt werken aan jouw herstel.
  • Als jij grip op je eigen leven en daarin te maken keuzes wilt.
  • Als jij meer zelfvertrouwen wilt opbouwen en ervaren.