“Wie op zijn tenen staat, zal niet lang overeind blijven”  Lao-Tzu

Door bewustzijn te  creëren op je patronen, belemmerende overtuigingen en ideeën,

Komt een transformatie in gang

Resulterend in rust, keuzevrijheid en energie

 

Ik ben van mening dat wanneer je doet wat goed bij je past, je het leven leeft wat je wilt leven. Zowel in je werk als privé.

Werk voelt dan niet als werk, maar gewoon als een leuke activiteit die je voldoening geeft, en ook nog eens geld in het laatje brengt. Laat mij met jou op zoek gaan naar wat dat is voor jou.

De eerste stap zetten naar verandering is vaak het minst makkelijk. En dat is precies waar ik, een ervaren coach professional, om de hoek kom kijken.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). NOBCO staat bekend als dé organisatie voor professionele coaches met kennis en ervaring. Dat betekent dat ik praktijkervaring heb, mijn vakkennis up-to-date houd en regelmatig aan intervisies deelneem.

Door jou de juiste tools, inzichten en kennis te bieden, help ik jou om je potentieel te ontplooien en je op weg te leiden naar zowel persoonlijk als professioneel succes. Met mijn netwerk en ervaring ben ik de juiste persoon om jou verder te helpen op jou reis.

Wie ben ik

Mijn naam is Tjisse Visser, afkomstig en nog steeds wonend in Friesland. Ik heb 20 jaar lang bij Philips gewerkt, waar ik verschillende dingen heb gedaan. Gedurende mijn carrière heb ik altijd graag met mensen samengewerkt en hen begeleid in hun professionele ontwikkeling, met veel coaching on the job.

Mijn netwerk welke ik opgebouwd heb in die 20 jaar, komt goed van pas in mijn werk als re-integratie coach. Ik spreek vloeiend Fries, Nederlands en Engels.

Naast mijn professionele leven ben ik een trotse vader van twee kinderen en ben ik getrouwd. Mijn gezin staat voor mij op de eerste plaats en ik geniet ervan om tijd met hen door te brengen.

In mijn vrije tijd mag ik graag windsurfen. Ik hou van de vrijheid en de adrenaline die deze sport met zich meebrengt. De natuur heeft altijd een speciale plek in mijn hart gehad. Ik geniet ervan om buiten te zijn, omgeven door groen, frisse lucht en rust. Daarnaast mag ik nog graag tegen een balletje trappen in de zaal.

Ik geloof dat het essentieel is om een goede werk-privébalans te behouden. Het najagen van succes is belangrijk, maar ik hecht ook veel waarde aan het creëren van geluk en harmonie in mijn leven.

Spreekt dit je aan? Je kunt via onderstaande manieren met mij in contact komen

Mail: tjisse@gewoondoen-reintegratie.nl
Telefoon: 06 470 28 654
Werkgebied: Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Overijssel