“Life’s what you make it” – Talk Talk

Soms lopen de dingen op je werk of in je privéleven niet helemaal zoals jij het bedacht of verwacht had. Je komt op een punt waarop het oude niet meer werkt.  Door ontslag, fysieke klachten of burn-out word je ineens gedwongen om andere keuzes te maken.

Je komt letterlijk tot stilstand en je vraagt je af: wat nu?

Deze stilstand kan ongemakkelijk voelen, maar je kunt deze ook zien als een kans voor een nieuwe start. Wat werkt nog wel voor jou en wat mag je loslaten.

Zit jij op zo’n punt? Dan help ik je graag om weer in beweging te komen. Antwoorden te vinden op je vragen en nieuwe keuzes te maken.

We leven in een hectische wereld, we moeten van alles en zitten 80% van onze tijd in ons hoofd met een brij aan gedachten. Intuïtief weten we meestal wel wat goed voor ons is, maar daar vervolgens naar luisteren en handelen is een tweede. We gaan vaak over onze grenzen om anderen te plezieren en omdat we het goed willen doen. Zeker als je net als ik HSP’er bent is dit een valkuil.
Ik begeleid je in het bewust worden van wat jij zélf eigenlijk wilt. Word je bewust van je eigen talenten en wijsheid en leer erop te vertrouwen

Wat gaan we doen

Ik maak gebruik van verschillende methoden. Naast o.a. coachgesprekken (familie)opstellingen en het Krachtdierenspel, kunnen we ook coachen in de natuur. Als je wandelt kom je uit je hoofd en meer in je lijf. Dit kan je ruimte geven om gebeurtenissen in een ander licht te zien.

We bouwen samen aan jouw (herstel)plan en kijken wat goed voor jou voelt in jouw tempo.

Wie ben ik?

Ik ben Sjoukje Dijkma

Wie ben jij en wat houdt jou bezig, daar ben ik geïnteresseerd in en nieuwsgierig naar. Gesprekken van hart tot hart, op basis van gelijkwaardigheid. Ik houd van een praktische en informele aanpak, maar altijd vanuit respect en met een open mind. Samen oplossingen en antwoorden vinden op jouw vraagstukken. Jou helpen inzichten te krijgen in jezelf, zodat jij je beter bewust wordt wíe je bent, wat je kunt en wat je wilt. Dat geeft mij energie.

Ik ondersteun en help je waar nodig, maar het blijft jouw proces, jij bepaalt uiteindelijk hoe jouw leven er uit komt te zien.

Sjoukje Dijkma
sjoukje@gewoondoen-reintegratie.nl
06 46824 919

Werkgebied: Friesland/ Grou