Heb je een loopbaanvraagstuk en ben je bereid samen met mij uit te zoeken hoe je vanuit verbinding in beweging komt? Durf je de zoektocht aan naar wat jij te bieden hebt, jouw natuurlijke talenten en de leider in jezelf? Samen met jou ga ik (meestal letterlijk) op pad om verrassende invalshoeken te ontdekken. Lekker wandelend in de natuur geef ik je de aandacht die jij nodig hebt. Hoe mooi zou het zijn als je zelf mogelijkheden leert zien om jezelf anders te beleven?

Wat is mijn achtergrond?
In het bedrijfsleven deed ik jarenlang ervaring op als communicatiespecialist en manager. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van mensen met levens- en loopbaanvraagstukken. Ik volgde verschillende trainingen en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en psychologie. Bovenal heb ik veel geleerd van het leven zelf. Met ups en downs, vreugde en verdriet, teleurstellingen en momenten van groot geluk. Ik denk dat daar vooral mijn passie voor en compassie met mensen vandaan komt.

Hoe gaan we samen aan de slag?
Betrokkenheid, intuïtie, humor en daadkracht zijn kwaliteiten die ik inzet. Ik werk holistisch en maak gebruik van verschillende technieken maar ga het liefst naar buiten, de natuur in om samen met jou nieuwe paden te ontdekken. Van mijn cliënten hoor ik vaak terug dat ik snel tot de kern kom, confronterend kan zijn en me opstel als sparringpartner, gericht op het samen vinden van oplossingen. Vasthoudend en betrokken daag ik je uit zelf aan de slag te gaan en antwoorden te ontdekken op jouw vragen.

Aandacht is cruciaal
In de afgelopen 10 jaar als coach counselor heb ik gemerkt dat het geven van aandacht cruciaal is. Om vervolgens vanuit verbinding naar beweging te komen is het doel waarnaar ik met mijn cliënten streef. En op die manier werken we samen aan effectieve ondersteuning bij loopbaan- en levensvragen.

Motto
‘Life, at it’s best, is a flowing, changing process in which nothing is fixed’ (Carl Rogers). Dit is een zienswijze waarin ik mij goed kan vinden en je zou het gerust het motto van mijn werk als coach mogen noemen. Mensen hebben voldoende kracht en zijn in staat zelf hun problemen op te lossen, daarvan ben ik overtuigd. Wat ik doe is het proces op gang helpen, bijdragen aan aanvaarding van een situatie en uiteindelijk het eigen handelen stimuleren om daarin verandering te brengen.

Ik kijk ernaar uit kennis met je te maken!

06-46353135
mirjam@gewoondoen-reintegratie.nl